Førstehjælpskursus

Førstehjælp

Førstehjælpskursus til jægere

Så er det snart tid til at komme på jagt og få brugt nogle af alle de gode ting du har lært i undervisningen. Forhåbentlig får du skudt dit første dyr, og får smagt det dejlige vildtkød og du får brugt naturen på en måde, du sikkert ikke har gjort før.

Noget du måske ikke har tænkt på, i forbindelse med, at du har taget jagttegn er, at du nu skal håndtere et våben, det kan være i form at kniv og gevær. Du skal til at bevæge dig rundt i buske og krat og du skal måske lave bål eller afkoge dit første bukketrofæ.

Er du da klædt på, til at kunne håndtere, hvis noget skulle gå galt?

Har du styr på, hvordan du skal forbinde end flænge eller evt forsøge at kontrollere en blødning? Måske kan du ikke huske, hvordan førstehjælpen til forbrændinger/ætsninger er, hvad man gør ved en allergisk reaktion ved bistik, eller hvis du eller din jagtkammerat skulle blive bidt af en flåt? Endvidere kommer du helt sikkert ud på nogle fællesjagter, hvor der vil være jægere i alle aldre, men hvordan er det nu man skal reagere, hvis en af dem skulle få en blodprop?

Ovenstående vil JagttegnKurser.dk i samarbejde med Henrik Andersen fra ‘Hjælp hjertet i gang’ kunne hjælpe dig med, så du føler dig bedre klædt på.

På kun 6 timer, vil vi undervise dig i nedenstående:

  • 4 timers standard førstehjælp.
  • 2 timers jagt relateret førstehjælp.
  • Kurset er kompetencegivende.
  • Kursusbevis for gennemførelse.

Pris: 995,-

© Copyright 2021 Jagttegn Kurser